• pagetitle pagetitle pagetitle
E.T. Linton (Eva) E.T. Linton (Eva)

E.T. Linton (Eva)

Tandarts, eigenaar

Graag stel ik mijzelf aan u voor.

Ik ben in Zelhem opgegroeid, als jongste dochter van tandarts De Jong. Mijn vader had de praktijk aan huis, wellicht bent u er ook als patiënt geweest. Als kind liep ik er regelmatig binnen, dan werd de behandelstoel omlaag gedaan zodat ik kon meekijken. 
Het spreekt voor zich; ik heb altijd tandarts willen worden.

Na m’n VWO ben ik tandheelkunde aan het UMC in Groningen gaan studeren. Vervolgens ben ik werkzaam geweest in meerdere praktijken.

In 2018 heb ik de praktijken van tandarts Zeilstra en De Jong samengevoegd. Een groepspraktijk met dorpsgevoel was wat ik voor ogen had.

Veel mensen kunnen zich niet voorstellen dat het beroep tandarts echt leuk is. Maar voor mij bestaat er niks mooiers dan de technische handvaardigheid gecombineerd met het persoonlijke contact, met als resultaat het optimaliseren van de mondgezondheid.
Naast de algemene tandheelkunde heb ik me toegelegd op volledige functieherstel/extreme slijtage/esthetiek met behulp van direct composiet.

Ik ben er trots op dat Mondzorg Zelhem, met iedereen die hier werkt, een begrip is geworden in dit mooie dorp.

Ook zijn we sponsor van ZZC20. De voetbalclub waar ik in m’n jeugdjaren met veel plezier gevoetbald heb.
Verder ben ik getrouwd met Brad en hebben wij 3 kinderen: Isolde, Olivia en Oscar.

Eva Linton, tandarts en praktijkeigenaar

BIG: 99912458702

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.