Geachte heer/mevrouw,

Twee jaar geleden is Mondzorg Zelhem ontstaan door een samenwerking tussen Olaf de Jong & Eva Linton en hun collega Anne Jan Zeilstra.
Hoewel tandarts Zeilstra zijn pensioenleeftijd al in het zicht begon te krijgen wilde hij zijn eigen patiënten graag nog enige tijd behandelen.

U hebt waarschijnlijk al meerdere malen onze nieuwe praktijk bezocht, hier hebt u wat nieuwe medewerkers kunnen ontmoeten en bent gewend geraakt aan onze nieuwe situatie. Daarom wil tandarts Zeilstra nu graag een volgende stap richting zijn pensioen zetten.
Per 1 augustus zal hij starten met het afbouwen van zijn werkzaamheden en zal hij één dag minder gaan werken. Voorlopig blijft hij dan nog twee dagen actief binnen onze praktijk. Per 1 april 2021 zal zijn pensioen aanvangen.

Voor tandarts Zeilstra hebben we een goede opvolger gevonden. Tandarts Arthur van Dijk zal vanaf 3 augustus werkzaam zijn in onze praktijk. Hij komt 3 dagen in onze praktijk werken en zal stapsgewijs de patiënten van tandarts Zeilstra overnemen. Het kan dus zijn dat u aanvankelijk een afspraak hebt gepland bij tandarts Zeilstra, maar dat tandarts Van Dijk deze afspraak van hem over neemt.

Graag stelt tandarts Van Dijk zich aan u voor:

Ik ben Arthur van Dijk en ben afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik ben opgegroeid in Doesburg, dus ben bekend in de regio en vind het belangrijk dat de tandarts bereikbaar blijft. Iedereen verdient het om een gezond gebit te hebben en daarin kunnen wij u ondersteunen. U kunt mij tegenkomen op de woensdag, donderdag of vrijdag in de praktijk en daar zie ik u dan ook graag!

Tandarts Van Dijk is een kundige tandarts en vol vertrouwen nodigen we u dus bij hem in de tandartsstoel uit.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de afspraak die u bij ons hebt gepland, dan kunt u ons bereiken op telefoon: 0314 – 62 25 50 of per mail: info@mondzorgzelhem.nl.

Met vriendelijke groet,

Olaf de Jong & Eva Linton